Харчування

Наказ МОН про харчування

Рішення виконкому про визначення вартості денного раціону страв харчування учнів

Перелік нормативних документів щодо організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів

Режим харчування учнів 1-4 класів на 2019-2020 н.р

Перелік речовин  та харчових продуктів,які спричиняють алергічні реакції або непереносимість

 

Орієнтовне меню 
 Для харчування учнів 1 – 11 класів за рахунок бюджету сніданок вартістю 11,40 грн.
з 16.03.2020р по 20.03.2020р
Понеділок Вітамінізація за батьківські кошти вартістю 7,00грн
50 Биточки з яловичини  6,24
100 Каша пшенична в’язка Артек 1,19
23 Ікра кабачкова 1,04
10 Масло вершкове 1,92
25 Хліб пшеничний 0,42
15 Хліб житній 0,23
200 Чай з цукром 0,36
Усього  сума з ПДВ  11,40
Вівторок
110/11,8 Вареники ліниві зі сметаною 8,35
кип’яченою
9(10) Сир твердий 1,97
22 Хліб пшеничний 0,36
200/6 Чай з лимоном 0,72
або
120/15,8 Запіканка з сиру зі згущ.молоком 11,04
200 Чай з цукром 0,36
Усього  сума з ПДВ  11,40
Середа
50 Риба смажена 5,35
120 Картопляне пюре 3,61
30 Буряк тушкований в смет.соусі 0,64
25 Хліб пшеничний 0,41
15 Хліб житній 0,23
200 Компот з свіжих яблук 1,16
Усього  сума з ПДВ  11,40
Четвер
50(51) Сосиска відварена  6,53
100 Каша гречана розсипчаста 1,96
20 Капуста тушкована 0,26
22 Хліб пшеничний 0,36
15 Хліб житній 0,23
100 Яблуко свіже 1,70
200 Чай з цукром 0,36
Усього  сума з ПДВ  11,40
П`ятниця
50 Шніцель натур. рубл.з кур.філе 6,71
120 Рагу овочеве 2,57
16 Салат з квашеної капусти 0,62
20 Хліб пшеничний 0,33
15 Хліб житній 0,23
180 Компот з сухофруктів 0,94
Усього  сума з ПДВ  11,40
                            Інженер-технолог  департаменту освіти                           Л. Іванова

 

Орієнтовне меню 
Для харчування учнів  пільгових категорій за рахунок бюджету вартістю 
12,00 грн  з 16.03.2020р по 20.03.2020р
Понеділок
250 Суп картопл. з макаронними виробами 2,61
50 Шніцель рибний натуральний 4,85
100 Картопля тушкована 2,37
20 Салат з квашеної капусти 0,78
23 Хліб пшеничний 0,38
15 Хліб житній 0,23
200/7 Чай з лимоном  0,78
Усього сума з ПДВ 12,00
Вівторок
250/15 Суп картопляний з горохом з грінками 2,96
120 Рис “Паелья” 4,07
1/2 шт Яйце варене 1,20
35 Капуста тушкована 0,46
15 Хліб пшеничний 0,24
10 Хліб житній 0,16
150 Яблуко свіже 2,55
200 Чай з цукром 0,36
Усього сума з ПДВ 12,00
Середа
250 Борщ Дніпровський з квасолею консерв. 2,89
50 Нагетси курячі 5,46
100 Макаронні вироби відварені 1,17
35 Салат з яблуками та квашеною капустою 0,83
23 Хліб пшеничний 0,38
15 Хліб житній 0,23
200 Компот з сухофруктів 1,04
Усього сума з ПДВ 12,00
Четвер
250 Суп болгарський 2,63
110/24,1 Запіканка з сиру з морквою зі згущ.молоком 8,36
25 Хліб пшеничний 0,42
15 Хліб житній 0,23
200 Чай з цукром 0,36
Усього сума з ПДВ 12,00
П’ятниця
220 Капусняк Запорізький  2,60
50 Фрикадельки з курячого філе 4,73
100 Каша ячнева в’язка 0,91
35 Буряк відварений з олією 0,44
10 Масло вершкове 1,92
24 Хліб пшеничний 0,39
15 Хліб житній 0,23
200/7 Чай з лимоном  0,78
Усього сума з ПДВ 12,00
Інженер-технолог департаменту освіти       Л. Іванова